dagen kunde ju ha börjat liiiiite bättre!

God morgon (ja nästan för mig)

Vaknade upp efter en helt galen natt och telefonen var borta, suck!!!!! Bara börja tänka efter lite… vart hade jag den sist?

Kvällen i går var jätte trevlig, vi började hemma hos Petters Mamma och Pappa som hade en gästfrihet att öppna upp sitt hem för oss tokiga partysugna ”ungdomar” och jag måste säga att han har helt fantastiska föräldrar 🙂 I vanlig ordning var jag först på plats och bra värd som Petter är bjöd han på bubbel, mycket gott! Så jag, Petter och hans föräldrar var ensamma ett tag och de kändes nästan som jag var hemma hos min nya pojkväns familj för första gången, men de var jätte mys 🙂 Efter mig kom Niklas och sen rullade det på med folk….. men… BARA KILLAR!! Jag var där ensam till slut med 9 killar och därav kortet som Yaz lite påhittigt la in 😉


Tiden tickade på och vi valde att gå ut. Oskar min UNDERBARA vän hade satt mig plus 13 på lista, fri entre när som på kvällen. TACK!!!!! Men då klockan hade blivit ganska mycket och dom stänger 03, så valde vi att gå till Solidaritet som stänger 05 🙂 Petter hade fixat lista åt oss alla där så de dög lika bra 🙂 Solidaritet är ingen favorit men jag kände att jag är där för att ha kul med Petter och de blir inte bättre än vad man gör det! Mycke riktigt…. vi hade jätte kul!

Det är verkligen SKIT kul att gå ut med detta gäng, blir aldrig tråkigt, och ännu roligare är det att se när Petter kommer in och man ser alla tjejer flockas runt honom… han är en riktig tjejmagnet 😉 Vi tog några minuter för att studera detta och jag har de på kort…. men dom behåller jag för mig själv och för Petters privartliv 😉

Har lite svårt att komma ihåg exakt när jag lämnade stället, vet att jag hade sällskap med Anton ut och han gick till tunnelbanan och jag satte mig i en taxi…. hemma tog jag en dusch, så skönt när man varit ute och har massa hårspray och smink överrallt :p

Allså jag träffade väldens längsta man i går… det var så himla kul när han kom in på stället, han var tre huvuden högre än ALLA andra. Och de roligaste av allt var att Amad typ ”kände” honom, han var någon gammal basketspelare. Jag var tvungen och fråga om jag fick ta kort på han tillsammans med mig, det fick jag 🙂

Alltså… jag är inte kort, är 166 cm och sen hade jag klackar här oxå, så jag var nog en 174… han är 206!!

Tack alla för en grym kväll i går… och YASMINA… du fanns med i våra tankar!!

Så vad händer i dag?? Då jag tillbringat hela min dag till att leta rätt på min förlorade mobil, är den ÄNTLIGEN återfunnen… Jag hade tappat den i Taxin hem. Jag mejlade dom i dag och kollade och de visade sig att den var där. OCH de snällaste av allt…. HAN KOM HIT MED DEN! Det finns fortfarande snälla och ärliga männsikor i denna värld 🙂

Ska fortsätta mitt soffläge resten av kvällen… Middag och fika hemma hos Magdalena var tänkt men då omständigheterna kring min mobil kom så struntade vi i de, kanske ska dit nästa söndag i stället 🙂 Vi har ju massor med Up Dates!

Står i val och kval om jag ska se Big Brother som börjar i kväll…. då blir man ju fast i skit programmet. Det som är positivt är att det kommer att gå kl 22 på vardagskvällar, det är en bra tid för då har man oftast kommit hem. Gillar inte när de sänder program vid 20 tiden som man vill se… jag är inte hemma då.
Hur ska ni göra? Ska ni följa Big Brother?

Jag ska iaf se Solsidan och unna mig något onyttigt denna kväll 🙂 Hoppas ni alla har det mys och har någon att krama i soffan och skämma bort med kärlek och kel!

Må bäst,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *