adios petter! skidåkningen tog på krafterna…

Imorse ringde klockan alldeles för tidigt, 05.50 gick jag upp för att åka till Romme! Sen blev jag mobbad resten av dagen av Amad och Bakhi för att jag somnade i bilen. Skyller på tråkigt sällskap 😉

Backarna var fantastiska och det var soligt och inte alls jätte mycket folk. Så skidåkningen vart jätte bra! Hjälmen satt som gjutet och jag såg till o med lite proffsig ut i min nya skid-outfit 🙂 (tv: Jag & Amad, th: Bakhi & Amad)

 

Och en god lunch i backen, gulasch-soppa och vin för att hålla värmen! Det var trots allt -22/25 i backarna. Vi lunchade med några andra sköna grabbar som Amad känner. Sen vart det utför igen, schwiiiiisch!

Vi kom hem ca 18.30 och jag boostade mig själv att gå med till Petters avskedsfest. men jag va så trött att det gjorde ont i kroppen, så jag stannade hemma ikväll och låter Amad festa för oss båda!

Petter: HA DET SÅÅÅÅÅ BRA I SPANIEN! Klart vi alla kommer sakna dig och framförallt  alla minnen från Thailand: 

 

När du och Jiwah delade moppe och det slutade med att Jiwah fick GÅ i backen eftersom vikten inte riktigt var jämnfördelad, hahahahhahahahahahaha, jag garvar alltid! Bild2: Du solar i skuggan…??? One of a kind 🙂

Hoppas festen blir lyckad!

Själv stannade jag hemma med Nayomi, kollade på Melodifestivalen och Gay galan…inte likt mig. 30-års kris kanske? Haha, nej jag är inte homo men att jag kollar på dessa program är defenitivt inte likt mig.

Kvällen fortsätter i pyjamasen och snart framför tvn igen. Nayomi sover och vattenpipan är framme…snacka om sooooft!

Jag får lite uppdate-sms av Amad och Marie, känns som att singelkillarna har det bra i hennes sällskap 🙂

SKÅL Petter & compani!

 

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *