har någon woodooát mig?

Äntligen är denna skitvecka ÖVER! Den har varit så himla jobbig, inget har gått som jag vill och även om jag varit motiverad och fokuserad så har allt gått emot. Ni vet när man hela tiden försöker och så händer det inget, eller när det känns att alla bara gör motsatta, det tär på en. Fy blää…

Har någon woodooát mig eller…?! Fy på dig isåfall 🙁

Jag avslutade iallafall med en Bacardi på en när Pub med några trevliga kollegor. Ibland är det påfrestande att vara vd för att även på en afterwork så måste jag vara chefen, ledaren, den personen som fortfarande är pålitlig och den anställda ska känna sig trygg vid. Men det vart trevligt ändå. Tack för denna vecka, nästa ska fan bli bättre. Det skålar vi för! SKÅL!!!

Jag antar att 30 års tröttheten kommit mig ikapp. Jag känner mig nästan som när jag var 13-16 år och kunde ha sovit dygnet runt. Så trött är jag och vädret är väl syndabocken när man i detta land är trött, har huvudvärk och mensvärk. Det är till 99% pågrund av vädret, och det svaret blir alltid accepterat. Men nej min trötthet är ålder+barn+karriär!

Efter bloggandet ska jag sova, då vänder jag blad och påbörjar helgen på riktigt 🙂

Imorgon ska jag, Amad och vännen Bakhi åka till Romme. Skidåkning och gulachsoppa i en solig backe. Det ser jag verkligen framemot. Jag har inte åkt skidor särskilt mycket, och är självlärd, så Amad tyckte att jag behövde investera i en hjälm. Det är klart det ska vara säkert och lika bra att skydda dom få hjärnceller jag har kvar!

Så han hade köpt en hjälm från Solomon till mig idag 🙂

Tack baby, jag kommer skina i backen imorgon!!!

Farmor är hos oss och sover över. Hon är med Nayomi medans vi glider ner för ett berg 🙂

Imorgon kväll ska Petter ha avskedsfest. Han ska flytta till Spanien. Oh så rätt han gör! Komma ifrån Sverige och kanske uppskatta hemlandet mer sen? Kanske…jag hoppas att han kommer trivas! Hursomhelst så är planen att vi ska dit. Dock så känner jag mig osäker, så jag kanske åker till Tyresö istället, till mina päron. Pappa skulle laga cous-cous (Tunisik nationalrätt). Vi kan fira presidentens avgång och grubbla över livets frågor. Eller så drar jag till festen?

Beror på hur svullen jag är i magen imorgon. Kommer jag i klänningen blir det fest. Annars tar jag mina mjukis och drar till landet!

Du som woodooár, stick hål i min mage tack! Den behöver pysa några centimeter till 😉

Så gott folk. Se upp i backen!!!

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *