Nu har jag bestämt mig…

I dag tog jag beslutet att köpa mig en egen Pole stång 🙂 Jag har tänkt på det jätte länge och inte tyckt jag har plats i  min lilla lägenhet. Men jag känner oxå att jag vill få ut bästa möjliga träning då man lägger ner ganska mycket pengar på klasserna (tro mig, de e inte speciellt billigt) 🙁 Plats har jag fortfarande inte men med tanke på att de inte är speciellt dyra att köpa och enkla att montera upp och ner så kan jag ju montera upp den varje gång jag kör? Är jag optimist nu? ja kanske…. det kanske blir att jag aldrig moterar upp den, men då får jag väl sälja den på blocket eller nått! Så nu ska jag hem och mäta exakta mått, jag har ju galet högt i tak så de kanske inte går alls…

Och vem har sagt att jag ska bo där hela mitt liv, kanske flyttar snart 😉 Jag har ju varit sugen på de oxå ett bra tag. Åhhhh förändring tack!!!! Jag är ganska beroende av förändring, behöver inte vara den största som att flytta osv… räcker med något litet 🙂

Så vill jag oxå kunna göra, som bilden till vänster 🙂 Jag ska, jag ska, jag ska!!! *fniss*

I kväll är det träning 🙂 Pole.. ska försöka ta lite kort så ni får se min ”lilla” utveckling. Ska även prata med henne om stänger och vad hon rekommenderar!

Love,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *