Hata alla <3 dag!?

 

Nu känner jag som Grinchen gör för julafton: En onödig dag…egentligen?

Nykära äckelpeckel som byter saliv, pussi-nutti fjortisar med singelrosor som fnittrar och så alla blomsterbutiker som har kö ända ut till gatan.

Alla singlars madröm!

Jag undar: Vem fan kom på en sånhär dag då man skulle visa kärleken just den 14:de februari? Den tråkigaste månaden, kortaste och jobbigaste? Bra timing att piffa upp vinter ångesten!

Well. Tur att min man tänker annorlunda! Han ville minssan att vi skulle göra ngt trevligt på denna måndag 🙂 En mysig hemma middag. Vi åt upp resten av helgens potatisgratäng, göööttt! En feting köttbit, och till förrätt en räk-coktail med mango och chili.

Jag fick gelehjärtan och en söt ljusbehållare med fyllning med en ros 🙂

Klart jag gillar alla hjärtans dag. Just nu iallafall! Tack Amad – du är bäst! Puss

Nuförtiden så sitter vi INTE ifred och pratar romantik. Nix. Nuförtiden har jag Nayomi på vänstra sidan och matar henne med alla möjliga leksaker, skedar, mat etc, allt för att hon ska vilja sitta kvar så jag hinner slänga i mig en romantisk middag!

Och Barry som tigger. Han äter bara oxfile. bortskämd jycke!!!

Alla <3 dag idag altså. Marie, fick du ngn ros? Hemligt kärleksbrev eller kanske hotbrev om att du måste skärpa dig för du ser för bra ut för att vara snart30???!!!

Hehe. Jag hoppas att ni alla fick det ni ville idag i kärlekens språk…

Men glöm inte. Av 365 dagar så tycker jag att 1 dag är alldeles för lite att visa sin kärlek på! Mer av dessa romantiska stunder!

 

Slick slick! (Barry hälsar)

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *