Ja man är ju inte 20 längre!

Fy tusan vad jag har mått dåligt i dag 🙁 Har varit så fruktansvärt bakis… men de var det värt! Tack alla söta tjejer som var med i går, underbar kväll!

Jag har precis kommit hem efter en fika med fina Emelie och söta Lovisa 🙂 Lovisa är gravid och hon verkligen lyser som en sol, hon är så vacker! Jag är så himla glad för hennes skull.. och hennes lilla mage är ju den sötaste bebismagen jag sett 🙂 Tror inte jag var så social i dag, innan jag hade fått i mig maten så kunde jag knappt prata. Förstår inte varför man kan bli så dålig… orutinerad? ovan?… nää helt enkelt så att man inte är 20 längre 😉

Som jag tidigare skrivit så möttes vi upp ganska tidigt i går och jag tog snabbt rollen som arbetsledare, både i affären och hemma hos Yaz. När vi kom hem satte jag Lina på att rosta pinjenötter och Johanna fick skala potatis 🙂 Själv slängde jag ihop en vit chokladpanacotta med vanilj. Yaz var fullt upptagen med att mata Nayomi och Susanne skulle komma lite senare vilket inte gjorde något då vi var tillräckligt många att hjäpa till! Maten blev sååå himla god! Det blev en hel del tjejsnack under kvällen och massa skvaller :p

Efter midnatt bestämde sig några för att gå ut och möta upp killarna, trist tycker jag. Att man ALDRIG ska kunna ha en tjejkväll utan att man måste mötas upp. Aja hur som så bestämde jag mig för att stanna kvar hemma med Yasmina då hon hade Nayomi plus att jag tyckte det var så himla mysigt att bara sitta och prata. Jag och Yasmina kom in på riktig deep talk och jag är så glad att ha henne som vän. Hon tar verkligen ner mig på jorden när jag är vilse i mina tankar,  alla borden, måsten och krav som finns. Älskar dig fina vän <3

I morgon är dagen som jag inte gillar speciellt 🙁 Den påminner oss som är ensamma bara oss om att vi är ännu mera ensamma! Min senaste seriösa kille var verkligen duktig på att uppmärksamma den dagen, och gjorde alltid något fint för mig. Jag minns sista alla <3 dag vi hade, han beställde blombud till mitt jobb som jag jobbat på i bara några veckor… men han blev så orolig att jag skulle hinna gå hem innan dom kommit så han beställde även ett blombud hem ifall ifall… så två blombud samma dag 🙂

Jag ska iaf ha en bra dag ändå har jag bestämt (förutom att jag ska till tandläkaren på eftermiddagen) jag ska spendera några timmar i en skivstudio 🙂 Jag har aldrig varit inne i en sån förut så det ska bli intressant, jag har ju lite svårt att hålla fingrarna i styr när det är massa knappar och kontroller så vi får väl se hur det låter när det är klart 😉

Carpe Diem,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *