ny leksak i köket

Och så var det dags att hylla frukternas Rolls Royce i prylväg! Dom flesta äger en citronpress, vitlökspress, ägg-skärare, potatis-skalare och dom vanligaste i köksprylarna…

Vi har idag blivit ägare till en: ”Ananas skalare”!

Jepp, det var Amad som hittade denna fantastiska pryl på Hemköp för (endast) 70KR och inte ens fick man en ananas på köpet(!)

Ta-Daa! Se så den skär fint! Först tar den bort köttet och lämnar mitten. Man kan fylla kroppen med en drink eller glass!

Sen snurrar man och det blir färdiga lager. Sen äter man 😉 MUMS!

Så nu är vi lixåm uppdaterade på exotiska frukt sidan åxå. Så ni vet!

Förutom ananas så har vi (alla förutom jag såklart!) gottat oss med go´saker från Gateaux! Min syster nr2 kom förbi med sin söta dotter och en barnvagn FULL med bröd, bakelser, kakor, muffins och bullar från Gateaux. Utförsäljning?

Amad & Delila gör lite business…KOLLA IN MÄNGDEN!!!

Well well, jag rörde defenitivt ingenting!!! Jag knaprar på bantningspiller och tränar ibland och det var bara inte värt att ta…Kommer drömma madrömmar om att en kaka jagar mig och biter mig i häcken!

Nu väntar jag på en uppdate från Marie. Poledance och vad hon tycker om den tidigare surpricen 🙂

GU! Jag kom precis på att en av våra vänner väntar barn och att det är beräknat att komma IDAG!!!!

Måste kolla deras facebook status asap! Ringa? Nää, smsa? Nej jag vet hur det va. Jag låter bli. Hoppas på att hon mår bra och att han håller huvudet på skaft!

Spännande 🙂

Vänner…bekanta…släkt…okända…kända…pojkvänner…flickvänner…sambos…rivaler….älskarinnor….kompisar….grannar….

*** Vi är 3000 besökare ifrån en härlig Champagne! Tio tusen besökare är läsar målet! Det vore grymt om vi hann det innan lördagens middag! Självklart grymt om vi hann det under en månad sen bloggen startades. Det gör vi nog! Nu gäller det att läsa 🙂 ***

P & K

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *