Onsdagen i ultra fart

 

Vart tog dagen vägen? Har ni känt så ibland?

Helt plötsligt stod jag framför spisen och kokade broccoli…Vad har jag hunnit med idag? Tror min hjärna jobbar 80%, kroppen 10% och resten är bara inövade rutinmässiga reflexer! Att äta kokt broccoli är åxå en reflex…en jobbig sådan 😉

Fick paketet idag med lite bantningsmedel från HOPE, passande namn…Ge folk hopp om ett par kilo mindre? 🙂

A, jag räknar med ett sexpack innan sommaren för 150kr!

Det lär ta tid att knapra slut på 90 tabbletter! Bara på att svälja 3 efter varje måltid gör ju magen mätt!

Någon som utmanar mig inför beach 2016?

Marie, du är ju grym på poledance! Jag har planerat att DU kör ett par kvällar i Las Vegas och jag ser till att du har en publik. Så kan vi bränna dom pengarna på Roulette 🙂 Vad säger du?

Jag raggar kunder och du dansar! Enkelt…Vi kan köra en testpublik hemma först. Säkert en del som ställer upp och kollar in dina sexiga moves! Jag gör en gästlista, VIP kunderna har första parkett…Jag ber Amad installera en stripstång, den kanske blir till användning även efteråt?!! Har jag ryggskott en dag så vet ni varför..hahahaha!

Jusst D! När Amad kom hem idag från en klass så hade en medlem gett han en present som var till Nayomi! Gulligt va! Vi har aldrig mottagit en sånhär present från någon, men uppskattar det! En väldigt speciell present just för att det inte är ngt man vanligtvist får, vill ni veta vad hon fick?

 

TADAAAA!!!

Tack till dej som gav detta paket!

Min dag har varit lång idag. Jag ska planera lördagen och hoppas att alla kan komma då!  Sen ska jag drömma om Dubai….varm sand mellan tårna, vågornas brus, vinden i håret, en stor drink i handen och…….

….när jag vaknar där vid kl 7.00 med ett leende på läpparna så kommer dagen att bli bra! Familjen i fullfart just nu! Nayomi flyr Barry och vill hänga på mig. Barry vill slicka Nayomi bakom örat (hans fetich) och pappa Amad skrattar åt mig. det är rena rama cirkuset här ju!!!

Ok, sov gott och vi ses…

P&K

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *