bic rakhyvlar, rakade polisonger och peruk =)

Yasmina???… skulle jag?? Leka med killar?…. pyts… 😉 Du ska få alla detaljer på Lördag som jag längtar till, kommer bli sååå mys 🙂 Vi måste höra av oss till Johanna och Lina oxå, ska du eller jag?

MÅSTE berätta om kvällen i går…. bästa på länge 🙂 Jag tog med mig Lina på ett event och hon slog verkligen på STORT!! Hahaha… Med Bic engångshyvlar gick hon i duschen för att fräsha till sig lite. När hon kom ut och vi skulle äta lite konstaterade hon att det INTE är engångshyvlar utan endragshyvlar. Har man då två ben, två armhålor och en buske så krävs det 5 hyvlar på en rakning….. inte okej 😉

Inte nog med de… på näsa och haka hade hon nivea stripes, ni vet dom där som ska dra bort porer… Det var rockevent och i kväll ville Lina ha svart hår och då hon är frisör har hon tillgång till lite allt möjligt. HON DRAR UPP EN PERUK….. visserligen svinsnygg, men hur modig får man va? Lina är min idol! På med peruken men ganska snabbt konstaterade vi att hennes polisonger syntes…..humm…. fram med en Bic hyvel och LINA RAKAR AV SIG DOM!!! Hon e sååå rolig… PLUS att hon tar kajal för att måla svart där ifall man skulle se något 🙂 Summa sumarum av denna kväll är : DYRT

Men nu till de bästa på hela kvällen… Med nyrakad kropp, utan porer, med peruk, rakade polisonger och målad kajal beger vi oss till Harry B James där mina vänner har sin Releasefest för deras nya platta. Vi hinner vara där i ca ½ timme så kommer det fram en kille till Lina och samtalet följer:

(mannen) Ursäkta, pratar du engelska?

(Lina) Ja lite..

(mannen) jo det är nämnligen så att jag är i Sverige för andra gången gångonsin och vi håller på att spela in en skräckfilm och jag skulle vilja ha dig i en roll. Har du ett visitkort så jag kan ringa dig?

(Lina) Nej tack jag är inte intresserad men tack för att du fråga.

Asså… JAG DÖÖÖÖR. Han vill ha henne i en skräckfilm? Detta skrattade vi gått åt hela natten och även i morse när vi vaknat. Tror iofs att hon skulle spela den söta tjejen, för alla skräckfilmer har en söt tjej i filmen 🙂 Här kommer lite bilder från i går 🙂

Lina gjorde en cool frisyr på mig 🙂   Lina provspela för filmen för mig, resultatet ser du på kortet över 😉

Första bilden är när Jonas lirar akustiskt och den andra är senare när hela bandet drar av en ordentlig spelning 🙂

 

Min coola frisyr från andra sidan, och de andra kortet är en hysterisk Marie 🙂

Ganska kändistät fest dock inga ”hippa”… Lili & Sussie, bröderna Rongedal, Markus Fagervall och Erik Segerstedt var de jag såg till 🙂

I kväll måste jag SOVA… två dygn utan sömn och de börjar ta ut sin rätt, man är ju inte 20 längre 😉 Men först måste jag träna. Mån och Tis blev de ingen så nu får de bli hårdkörning hela veckan…

Kyss & Smek

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *