Ugg feber

 

Kul att din dejt gick bra Marie! När blir det giftermål o kids? Eller leker du med honom? Man vet aldrig med dig…glimten i ögat och ett ess i ärmen…Men jag vill höra alla smaskiga detaljer på lördag!!!

Själv har jag jobbat, tränat combat, tagit hand om min dotter, busat med Barry, lagat middag*, kollat på tv och myst med mina inne UGGs! Hur kan man mysa med ett par tofflor? Jo, man kan när golvet är kallt och lite smutsigt från damm och grus och vi har bättre saker för oss än att dammsuga varje dag 😉 Så ett par pälsiga, puffiga mumsiga UGGs gör susen….

Köpte en hel UGG serie i Dubai, dom hade lite rea 🙂

 

Boots till mig, boots till Nayomi, handskar till mig + Amad, halsduk + mössa till någon 🙂 och en jätte snygg UGG väska till vår underbara granne som tog hand om Barry! Det kostar att hålla sig varm!

Jag har aldrig varit någon UGGs fan, men nu tänkte jag slå till och det fanns så mycket fint och det blev svårt att låta bli…

Jag vill tillbax till solen, stranden, shoppingen och Starbucksen!

Min solbränna är delvis kvar, känner mig så fräch och lite smalare och ser friskre ut. Ska nog hinna med ett solariebesök i veckan. Eftersom Sats tagit bort alla solarium så måste jag hitta ngt annat ställe. Vad jobbiga dom ska vara…

A jusst D! Jag väntar på lite post! Amad har beställt bantningsmedel till mig som ska hjälpa till att förbränna mer fett. Jag har ju 15kg kvar att gå ner! Graviditeten gav mig +30kg så nu har jag ”bara” hälften kvar! Det var dom där j-la ostbågarnas fel! Mina gravid cravings blev ostbågar & citron! Ostbågarna satte sig på höft o rumpa, citronen på mitt humör. Så jag kan vara riktigt sur ibland 😉

En bild på mig & Amad & Barry + Nayomi i magen då hon var 5-6 månader

Måste boka in nya PT timmar snart!

Altså jag har så mycket att göra här hemma efter resan. Packa upp, packa in i garderoben och garderoben måste tömmas/rensas innan jag lägger i nya kläder. 2-3 timmars projekt. Lördag morgon? Vad gör jag med alla kläder som jag inte vill ha? Eller vill ha men aldrig kommer komma i igen 🙁

Få se…jag tar det nästa år :p

Nä, nu ska jag umgås med min man. Nayomi sover (jippi hurra) och barry är…någonstans…

IMORGON ÄR DET LILL-LÖRDAG!

Vad gör ni? Jag vill dricka vin och röka vattenpipa och uppdatera min andra blogg och mysa vidare i mina underbart varma, sköna, fina, mysiga, mjuka UGGs!

 

Bye bye…!

/Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *