Förena nytta med nöje :)

Oj oj oj… folk är verkligen såååå nyfikna hur det gick i går 😉 Jag avslöjar: god mat, rött vin och ett leende på läpparna, sen får folk dra sina egna slutsatser 🙂 Har fått både sms och inlägg på min Facebooksida om hur de gått? Jag håller det liiiiite hemligt en stund till 🙂 *fniss* Somnade i sked kan jag oxå avslöja!

YASMINA– Love att du är hemma nu och oxå bloggar 🙂 Jag längtar sååååå efter mina små läppglans och min nya väska 🙂 På lördag vännen ska vi förbruka MASSA vin och jag vill höra allt om er resa 🙂 OCH ta en sniff på Nayomi…. underbara barn!!

I kväll ska jag förena nytta med nöje som det så fint heter 🙂 Jag och min fina vän Lina (hon som är frisör) ska på en release fest 🙂 Det är ett underbart band som heter Treadstone som släpper sin skiva och vi är med och sponsrar med lite förfriskningar 🙂 Så dit ska vi och kolla spelningen och ta en öl eller två samt ett skott 🙂 Lina kommer hem till mig innan och jag ska bjuda på Stekt falukorv med stuvade makaroner, gourmet mat 😉 Linas favvo… så himla gott 🙂


 

Här är jag och Lina när vi var på Bandit kryssningen i höstas 🙂

Jag har inte lärt mig att länka än så är det någon som vet hur man gör SNÄLLA skriv de i kommentarer så är jag er evigt tacksam 🙂

Kärlek,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *