Äntligen i säng!!!

Vilken j-la dag! Lång som bara den och helt hysterisk! Jag har varit vaken i snart…få se nu…40 timmar? Om ngn jävel tänker att det inte är så farligt, så lovar jag att det är otroligt jobbigt om man är: snart30!

Vi åkte från Dubai 02.30…mellanlandade i B…Budapest eller Berlin…

– Amad vart mellanlandade vi?

– Burgas i Bulgarien!

Jusst D! Egentligen skulle vi åkt direktflyg men det blåste i 154km/h MOTVIND :S så piloterna hade räknat ut att soppas inte skulle räcka hela vägen hem. Bara där blev det +2 timmars försening och en onödig take off. (Jag hatar att flyga och speciellt uppstigningen!!!!!! + !!!!!!! + !!!!!!)

Hade jag rest själv så hade jag inte brytt mig, lyssnat på musik och läst skvallertidning och myst. Men, jag hade en 9 kilos bebis på mig och en trött man, så jag hade inte den roligaste resan hem. Tack och lov hade Amad köpt lite Lion choklad som han tröstmatade mig med 🙂

Jag har längtat till denna blogg 🙂 samma dag som vi släppte den så åkte jag till Dubai. Där hade dom spärrat hela finest sidan så jag kunde inte komma in. Jäkla araber altså 😉

Marie – Bra jobbat hittils! Vi har som mål att komma på 10.000 läsare, då korkar vi upp en flaska och gör ngt galet, men vad?

Dom har så mycket pengar så jag blir bara sur när jag tänker på det. 16-18 åringar som sprang i Hublott klockor värda 250 tusen, körde runt i Ferarri och åt på dom finaste restaurangerna. Jag har såååå mycket att berätta om Dubai, om shoppingen, livstilen, kulturen och kulturkrockarna. Det är verkligen ett spännande land och en väldigt annorlunda tänk, för dom är i”ngenting omöjligt!” 

Jag återkommer om min shopping 🙂 Har köpt massor av fina kläder och lite annat också!

Jag känner bara att mina ögon går i kors nu. Jag hade precis ätit klart, duschat, fixat kläder och myst med Nayomi. Sen var det dags att hoppa i sängen. Den egna rena sängen! Datorn med, Nayomi sover, Barry vill mysa bredvid och jag vill blogga. Så inser jag ngt fasansfullt: att vi inte bäddat med nya sängkläder 🙁

Oooooh bädda NU? Suck!!!!!

Man vet hur det känns om man själv råkat ut för det. Redo att blunda i 8 timmar och man e helt färdig. Så ska man ställa sig och bädda…zzznaaark….

Jag måste sussa…

Gott folk. Ledsen men inga bilder idag. Shoppingbilderna lägger jag upp i veckan. Helst imorgon!

Marie – Du har go´saker som väntar på din pick up 😉

 

Lööv, piece and harmony…

/Yaz

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *