Söndagsångest?

OMG.. vilken helg jag haft 🙂 Sååå roligt, träffat alla mina bästa (nästan) Haft fullt upp från morgon till kväll, men ändå hunnit blogga lite 😉

I morgon är det jobb igen… ångest? Absolut inte! När man känner man hunnit med massor med saker på helgen så är det helt okej att gå och jobba i morgon… Sen en sak till… I morgon har jag en DEJT! Kanske de som hjälper till och att jag längtar tills i morgon  *fniss* Jag ska även hinna bränna av ett BodyPump pass i morgon vid lunch då jag idag banga Pumpen och i morgon kväll inte hinner med Combat. Vad vi ska göra på vår dejt?…. det håller jag för mig själv… så länge 😉 Detaljer kommer senare!

I morgon kommer även min partner in crime Yasmina hem 🙂 wohoooo…. och hennes familj så klart 😉 Nayomi (deras dotter) är bland de vackraste barn jag sett….. Helt ärligt! Så från och med morgon kommer hon vara aktiv här med hennes liv som Mamma, buisness women osv… DET BÄSTA AV ALLT….. Hon kommer hem med Läppglans, Jelly Beans och en VÄSKA jag beställt 🙂 🙂

Snart kommer ni oxå kunna ta del av lite smaskiga erbjudanden här på Snart30, spännande va? Vi kommer oxå börja med lite utmaningar och be er om hjälp med vissa saker 🙂

Vill oxå passa på att göra lite reklam för en webbutik som en bekant driver, Erika 🙂

http://www.alsklingochjag.se/

Gå in och kika där då hon har helt underbara saker för dig, ditt barn och ditt hem 🙂

Denna söndagkväll kommer jag tillbringa i lugnets tecken, massa ljus, brasan, Solsidan och Thai take away 🙂

Må bäst!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *