Lördagsaktivitet :)

God förmiddag 🙂

Känns i kroppen i går att det blev en och annat glas vin i går, men ååååå vad vi hade trevligt! Underbara tjejer jag har runt mig 🙂 Vi pratade om precis ALLT och småfnittrade som små tonåringar… men heyyy… LIVET ÄR BRA HÄRLIGT 😉

Tepp ringde nyss och undrade om jag ville mötas upp vid 12 för att äta lunch, Petter är hemma i Sverige, wohoooo… så vi alla ska mötas för lunch sen gå och träna Combat på Odenplan 🙂 Mycket mysig lördagsaktivitet 🙂 Kvällen är inte helt planerad än, återkommer med det 😉

Saknar Yasmina och Amad så jag tycker ni kan komma hem NUUUUU!! Psst… glöm inte mina Jelly Bean och Victoria Secret läppglans 😉

Bilderna är från Thailand 08/09 Bara älskar kortet på grabbarna, sååå bra 🙂

Nää nu ska jag ta tag i den här lördagen och ha inställningen att de ska bli den bästa 🙂

Love,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *