Hormoner är inte att leka med :(

HÄRLIGA FREDAG har kommit… dock startade dagen mindre bra för mig 🙁 Vaknade vid 04:00 i natt och mådde jätte illa, trodde jag skulle behöva kräkas! Somnade om till slut (utan att kräkas) och vaknade vid 08:00 när klockan ringde. Jag bestämde i går att jag skulle jobba hemifrån i dag och de var tur… för jag mådde fortfarande skit 🙁 Efter att ha slängt in en tvätt gick jag och satte på datorn, svarade på lite mejl men sen fick jag lägga mig ner och vila lite… somnade en stund och sen var de ner i tvättstugan igen. Efter att ha sovit av och till blandat med tvättstugan och jobb mår jag (peppar, peppar) liiiiiite bättre… Lite illamående finns kvar 🙁 Jag ska försöka vila en liten stund till sen på eftermiddagen!

Först trodde jag att de kanske var kräksjukan… har aldrig haft den så svårt att veta hur de är?? Men sen kom jag på mig själv med att jag mixtrat lite med mina P-piller i veckan, så det kanske kan vara de? I stället för att sjuta upp mensen tänkte jag ta den en vecka innan… så att jag nästa vecka inte skulle ha den som det egentligen var tänkt…. MIN KROPP VILLE INTE DE!! Så igår tog jag första tabletten med hormoner igen och de kanske var de som gjorde att jag mådde så dåligt?! :/

Tänk egentligen hur mycket hormoner man som kvinna (de flesta) på ett eller annat sätt stoppar i sig… Jag började när jag var 14 år, dvs att jag i nästan 16 år ätit alla möjliga former av hormoner. Mer än halva mitt liv, insane juh!! Så grabbar…. tycker inte ni ska klaga allt för mycket när vi tjejer är lite griniga, tänk på att hormoner är inte att leka med 😉

I kväll ska jag på tjejmiddag (om jag mår bätre) vilket ska bli myyyys 🙂 Det är mina underbara fågeltjejer som jag träffade när jag jobbade på ett företag som hette nästan fågel, fast på engelska 😉 Vi var 6 tjejer som ofta höll ihop och sen slutade jag, en tjej gick på tjänstledighet och en flyttade till Milano nästan samtidigt och då bestämde vi att vi en gång i månaden skulle träffas och äta middag ihop. Vi varvar och är hemma hos varandra 🙂 Detta har vi nu gjort i över två år och vi missar ALDRIG 😉 Vi var tom i Milano en gång och hälsa på fina Sara, VI SAKNAR DIG!! På sommaren träffas vi lite oftare, blir måååånga AW osv 🙂

Tanken är denna gång att vi oxå ska gå ut i kväll 🙂 woooop, woooop…. skaka rumpa, korka skumpa 😉 Hehe.. vi får se hur vi gör. Fredrika kom hem från Thailand i går och är säkert ganska trött, jag är illamående så kvällen känns oviss 🙁

Här är alla mina fina Fågeltjejer 🙂 Tyvärr hittade jag inget kort på oss alla tillsammans 🙁 Så kortet till vänster är från i sommras när vi var på Josefna 🙂 Julia till vänster, Sofie i mitten och fredrika till vänster. Bilden till höger är på Saras 30 års fest 🙂 Från Vänster är Johanna, Julia (som vi ska till i kväll), Sara, Fredrika och Jag 🙂

 

Hoppas ni alla får en helt Magisk fredag kväll 🙂 Det är ni värda!

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *