Sofias änglar….

God morgon!

Var det någon mer än jag som såg Sofias Änglar i går? Jag säger bara de….. herregud vad jag bölade, nog för att jag är lite blödig när jag ser filmer som är sorgliga osv… men hallå?? jag satt och hulkade för mig själv 🙁

Gårdagens program handlade om en kille som förlorat sin fru i en bilolycka, tillsammans hade de två barn som kanske var 7 år respektive 5 år. Deras hus var helt nergånget, såg ut som en gammal gillestuga och sonen som var 5 år hade inget eget rum. Han hade en säng ute i vardagsrummet 🙁 Pappan hade varken ork eller lust efter sin frus bortgång. Deras värmekälla var trasig så han hade ställt ut små element i hela huset för att ha värme över vintern vilket resulterade i en elräkning som han inte kunde betala. Hur som så hjälpte Johnny och Mattias familjen och lyckan i den här lilla pojkens ögon när han fått ett eget rum var oslagbar. Han var så chockad att han inte kunde säga någonting 🙂

Nog för att allt är relativt och att man självklart ska få känna sig olycklig ibland men va fan… detta fick mig att tänka på mitt egna liv. Jag har det bra, min familj och mina vänner har det bra 🙂 Allt familjen i programmet ville ha var ett rum till pojken, inte flera miljoner på banken. Jag ska aldrig mera klaga över någonting jag inte själv kan påverka.

Jag har tak för huvudet, mat på bordet och en massa kärlek runt om mig, vad mer behöver man?

 

Kärlek & Frid

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *