Spray tan dax :)

Hola chicos y chicas!!

Känner att det nog är dax att boka en resa till Spanien snart… är ju likblek och ser allmänt as tråkig ut!! Har ju mina kära föräldrar som bosatt sig i Spanien så det är riktigt lyxigt faktiskt 🙂 Blir för hoppningsvis en sväng nu i vår och i sommar tänkte jag bosätta mig där ett par veckor 🙂

Men tills dess blir det nog en Spray tan 🙂 Har ni provat de? Jag har gjort det och rekommenderar de verkligen. Kostar inte speciellt mycket, 300 kr för helkropp och jag tror de var 250 för halvkropp, helkropp behöver man ju inte nu… jag menar… hur ofta visar man benen?

Man kan välja mellan lite olika nyanser, svensk försommar, svensk sommar i augusti och utomlandsbränna 🙂 Det håller ca 4-6 dagar på händer och ansikte och upp till 3 veckor på kroppen om man tar hand om det. Sist jag gjorde så hade jag två event dagarna i rad och jag visste att jag skulle ha klänning på så jag spray tana mig och vipps så kände man sig genast mycket fräshare 😉 Efter ca 1½ vecka gav jag upp då jag inte underhöll det speciellt bra och skrubbade mig 🙂 Jag gjorde det på: http://www.hotorgskliniken.se/

Känns det inte som om alla är typ i Thailand just nu? Var och var annat statusuppdatering på Facebook är ju om vad folk gör i Thailand…. jag vill me resa, dock vill jag inte till Thailand… kan tänka mig Filippinerna, Maldiverna eller varför inte Karibien 🙂 🙂 Ja drömma får man väl?

Nu ska jag strax springa iväg och äta lunch med min fina vän Jeanette som är på kurs i Sthlm, då får man passa på att krama henne lite 🙂

Här är underbara Jeanette i sitt esse en sen Fredagskväll i Gbg förra året i November 🙂

Trevlig dag!

Marie


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *