Shaking that as….

.…. är precis vad jag har gjort 🙂 ZUMBA!! Det är så förbannat roligt och jobbigt. Självklart kan man fuska som på alla andra klasser men man vill lixom inte 😉

Inne på träningsveckans andra dag och ja må säga att jag är bra…. fast jag har en liiiiiten lätt träningsvärk, MEN…. tror inte att det är från min träning, utan från målningen i helgen. Det sitter lixom bakom skuldran på något vis…. visst… det skulle kunna vara Combaten men tror ändå inte de. Har tränat de så mycket att jag inte få de längre… om det inte är en ny release!

Påvägen hem svängde jag förbi Sabis (tror jag de e) i tunnelbaneuppgången vid östermalmstorg, jag skulle handla lite yoghurt, en deo, flingor och lite annat kraffs…. vad hittar jag där???? Jo JULSKUM för bara 5 spänn!!! Hallå…. inte snällt 🙁 Har haft så bra karaktär de sista veckorna men när de kommer Julskum, nää då går de inte längre 🙁 2 påsar fick gladeligen hänga med mig hem 🙂 🙂

Nu är jag hemma och har duschat och de eviga problemet kommer så klart… vad ska man äta?? HUR kul är det att ställa sig och laga värsta maten till sig själv? NOT!! Sååååå jag belönade mig själv med att baka ihop lite scones med pumpakärnor och havssalt *mums* Extremt gott men vääääldigt onyttigt 🙁 Så nu sitter jag här och börjar känna lukten av nybakt bröd 🙂 Ska ta en kopp te till oxå 🙂

Oj… måste gå, mitt bröd ringde på mig 😉

Ha de king (som min vän Bollnäs Martin brukar säga)

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *