Träningsveckan har börjat :)

Hej!

Först måste jag bara säga TACK än en gång till er alla som följer oss 🙂 Jätte kul att se att folk tycker det är kul att läsa det vi skriver (nu tar jag för givet att man gillar det, annars tycker jag man ska sluta läsa) Dock måste jag säga att ni är dåliga på att kommentera 🙁 Men men… det är inte de som är de viktiga utan att ni faktiskt tar en minut år vår Snart30 blogg 🙂

I kväll var jag på Sats Odenplan, jag bokade mig på BodyCombat förra veckan och hade vänte plats 89… suck… i morse när jag var inne hade jag plats 60. Men jag kom in 🙂 Wohoooo…. Hur som… jag kom in på Sats och möttes av min underbara vän Tepp. Tepp är min bästa killkompis… han vet nästan allt om mig 🙂 Han var en av de människorna som jag lärde känna först när jag hade flyttat in till stan, näst efter alla kollegor jag började umgås med 🙂 Han är en av Stockholms bästa instruktörer på Sats, hans klasser är alltid fulla 🙂 När jag skulle gå och fylla på min vattenflaska strax innan klassen skulle börja TOK krockar jag med Måns Zelmerlöv, båda tokskrattade men tyckte nog att de var lite pinsamt. Efter klassen tog jag min vecko vägning 😉 Blev mäkta stolt över mig själv… det går åt rätt håll. Nu gäller det bara att tajta upp hullet lite oxå 😉 Någon av er läsare som har en grym taktik och ide om hur man gör det på enklast sätt…. helst när man bara sitter rakt upp och ner i soffan och äter jordnötsringar?? Inte de?… skit oxå 😉 Aja… finns bara en väg… den hårda vägen!!

Den här veckan har jag döpt till träningsveckan 🙂 ska bränna av ett pass om dagen (ja jag tränar olika muskelgrupper och sliter inte ut min kropp)

 

Översta biden till vänster är jag och Tepp på Nyårsafton 08/09 i Thailand, vi drog iväg ett gäng på 8 st, det är nog den roligaste resan jag någonsin gjort. Överst till höger är på en av alla hundra fester hemma hos Tepp 🙂

Nere till vänster är sommaren 09 på Gerdas 🙂 Och bilden nere till höger är oxå från Thailand 🙂

Hoppas ni alla får en fortsatt mysig måndagkväll 🙂

Godnatt från Vasastan!

Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *