Klänningar <3

God dag 🙂

För er som känner mig vet att jag alltid har haft en förkärlek till klänningar 🙂 Jag vet inte vad de grundar sig i, kanske inte fick ha klänning på  mig när jag var liten, jag kommer inte ihåg. Hur som så har jag lugnat ner mig kolosalt med de shoppandet 🙂 För ett år sen eller så när jag var ute i svängen som värst så snittade jag nog en 2-3 klänningar i veckan…. JAG VET…. helt insane…. Snacka om att mitt förråd med klänningar är stort.

MEN…. nu har jag och två kollegor på jobbet beslutat oss för att tillsammans hyra ett bort på loppisen som brukar vara på nybrogatan, där vid östermalmstorg. Där ska vi stå och sälja ut våra fina kläder (jag kommer nog bara ha klänningar) och sälja iväg för en billig peng 🙂 Jag återkommer vilket datum det är om någon skulle vara intresserad av att komma förbi 🙂 Det är faktiskt fina kläder och vissa har tom kvar taggen och prislapparna 🙁 Jag vet…. jag är hopplös 🙁

Nu har jag inte handlat på ett tag…. så förra veckan klickade jag in och hittade tre skönheter som alla ska få flytta in i min garderob i dag eller i morgon (beroende på när de kommer) Kommer bli kalasbra 🙂 En av klänningarna tänkte jag ha redan i helgen när det är utgång med girlsen 😉

Här är dom 🙂 och ALLA kostade under 300 kr… bra va? 🙂

Den här Svarta blir de nog i helgen 🙂

Den beiga beställde jag i en jätte fin grön, men hitta inte bilden på den, så jag visar er den här i stället 🙂

 

Alla klänningar beställde jag på: www.nelly.com

 

Love,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *