Jag överlevde :) :) :)

Halloj!

Jag överlevde helgen… barnen var snälla 🙂 Åkte dit redan i lördags morse då jag lovade Frida att måla om hennes rum, totalt tog det 8 timmar ungefär 🙂

Sen har vi bara myst, myst och myst lite till… Felix min brorson har fått för sig att skaffa blogg efter han hört att jag nu har en 🙂 Frida lämnade mig inte en sekund, utan satt antingen brevid mig och höll handen, på mig eller låg i mitt knä… emellanåt vände hon sig om och kramade mig och gav mig en stor puss… sötpyret!

Kom hem för någon timme sen, ganska trött 🙁 Skulle mött upp min underbara vän Jeanette för lite middag men tröttheten tog för stort tag i mig och jag blev hemma…. Har tagit en lång varm dusch (hade lite fina slingor i vitt i håret efter målafärgen) och har hoppat i min OP 🙂 Massa ljus tända och jag har tänt en brasa 🙂 Inväntar Solsidan och fruktsalladen, men innan dess ska jag ha ett lååååångt mysigt telefonsamtal med någon som jag gillar lite grann 😉

En lite udda helg för att vara mig, men väldigt trevlig och mysig 🙂  Ser fram emot en härlig vecka, som just jag ska fånga varje minut och varje intryck som det vore den sista. Jag ska le mot alla jag möter på gatan och ska gå in med inställningen att detta ska bli den bästa veckan 🙂 Jag ska göra en (minst) god gärning varje dag. Jag ska ta hand om min kropp och inte utsätta den för onyttigheter och sådant den inte tycker om. Jag ska skämma bort den med fysisk aktivitet och bra med mat 🙂

 

Kärlek och mys 🙂

Marie

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *