Hälsningar från dubai :)

Tjenixen!

Fick precis mess från min underbara partner in crime YASMINA 🙂 hon är ju som ni säkert vet i Dubai och därav inte varit allt för aktiv här på la bloggich… Det visar sig att Arablandet har spärrat finest.se…. lite komiskt, jag menar… vi i Sverige skriver ju om alldeles för mycket porr 😉 Så hon kan inte varken läsa eller göra ett blogginlägg, så ni får tålmodigt stå ut med mig och vänta ett par dagar till!

Hon har det iaf bra skrev hon, vilket jag inte tvivlar en sekund 🙂 På hennes Facebook sida har hon skrivit, och jag citerer:

Gör Dubai: Shoppar, solar, badar, äter GOD mat, vattenpipa, flip-flops, solbrillor, drinkar, massage, utsikter etc etc…”

Förväntar mig en förbannat fin present av henne för att jag håller bloggen vid liv 😉

Btw…. över 800 läsare på 4 dagar…. jag är såååå glad och stolt! Tack alla där ute 🙂 Det gör att man vill skriva mera…

جيدة مساء

Vilket ska betyda god kväll på arabiska 🙂

 

//Marie


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *