Rödvin och ostbågar?

Halloj!

Pust och stön…. äntligen klar 🙂 Oj vad jag känner mig nöjd över att klara av att gå upp på en stege och stå 4 meter uppe 🙂 Det pirra bra i magen på mig högst upp och flera gånger dubbelkolla jag med Magdalena, barnenes mamma att hon verkligen höll i stegen!

Hur som, nu är det gjort… två strykningar 🙂 Det känns bra i hjärtat när man ser Frida så nöjd och glad över vad man hjälp henne med 🙂

Nu ska jag och Magdalena belöna oss med ett glas rödvin 🙂 🙂 🙂 Sen ska hon ut och skaka rumpa och jag ska vara hemma med barnen, snacka om en udda grej för mig att göra en LÖRDAG kväll… herregud! Det blir fångarna på fortet och ostbågar har barnen bestämt 🙂 I kväll är det deras kväll och jag agerar roliga, lekfulla, busiga och alldeles galna faster Marie!

Hoppas ni alla får en helt underbar kväll och att ni kramas en extra gång…. för kramas.. de ska man gör mycket 😉

Må gott!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *