Fredag… and i love it!

Tjohoooo!

Fredag… nice som tusan 🙂 YASMINA???????? KAN DU SNÄLLA SKRIVA ETT INLÄGG SÅ JAG VET ATT NI KOMMIT FRAM I DUBAI ORDENTLIGT?????

Lina var hos mig i går…. hon gjorde mitt hår så himla fint, jag är lite korthåringare, har en annan frisyr lite Carolina Gynning inspirerat 😉 Och så är jag mörk, jätte mörk…. men det är det jag trivs bäst i, att det nästan är svart! Lina är en tjej jag kan rekommendera till ALLA som vill bli fina i håret… bara att hon haft 1 reklamation (om man nu kan säga så om hår, men ni vet vad jag menar) på 7 år säger ganska mycke, PLUS att hon är utbildat colorist 🙂 Tack bästa Lina, älskar dig <3

Fan rent ut sagt vad skönt med Fredag 🙂 mi lajki! Tänkte inte sitta allt för länge på jobbet i dag utan röra mig hyffsat tidigt ner på stan och se om de fått in något snyggt 🙂

Dubbla träningspass i kväll, Zumba och sen direkt efter BodyCombat 🙂


Näää nu  måste jag jobba!

Ha en underbar fredag och gör inget dumt…. på med kondomen!!

Må gott!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *