VÄLKOMNA!

Tjohooo!!

Välkomna till vår blogg 🙂 Ja vad säger man… Året är inne…. SNART30. Ångest?? Nää inte alls faktiskt.

Yaz- inte okej att dra iväg till Dubai och lämna mig här med bloggen själv, inte alls avis faktiskt *helvettes, jävla skit* 😉 Hehe… ha de bäst gumman!!

Lite kort om hur vi tänkte när den här bloggen blev en idé. Jag och Yasmina var på bröllopsfest då våra underbara vänner Lina och Jih-Hwa blev äkta makar. Vi sitter brevid varandra på middagen och mitt under allt så börjar vi diskutera om att vi snart fyller 30. Btw…. vår proifilbild är från den kvällen 😀 Yasmina ursäktar sig med att hon har bebiskräk på sin klänning och jag är inte långsam med att kontra att jag hade sperma på min (på skämt så klart) Det var då vi insåg hur olika vi lever och att våra vardagsproblem skilde sig från varann. Självklart ledde det ena kontringen till den andra och det slutade med att vår lilla gemensamma bebis SNART30 föddes 🙂 Sen att de drog ut på tiden är för att båda vi är så ortoligt bizzy 😉

Hur som… här kommer ni kunna följa våra olika vardagar som vi lever, Yasmina som är Gift, har barn, egenföretagare och hund. Jag (Marie) som är singel i storstan, men vi har en sak gemensamt.. vi är båda födda 1981!! Hur våra olika funderingar är kring denna fantastiska ålder, nya 20 lixom 😉 Vad mina issues är och vad Yas issues är OCH….. vi censurerar ingenting 😉

Här kommer ni helt enkelt få läsa om de bästa av två världar 🙂

Kärlek & Frid

Marie

 


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *