Presentation av Marie

Hej!

Vilka är vi egentligen? Yaz… du får ta dig en liten paus från ditt solande, paraplydrinks drinkade och amningen och presentera dig själv 🙂

Jag heter iaf Marie, 29 höstar fyllda 😉 Fyller då som sagt 30 i oktober, seeeeent i oktober så faktiskt nästan november, hehe.. 😉 Uppvuxen i en liten håla vid namn Nynäshamn men tog mitt förnuft till fånga 2006 och flyttade in till Stockholm. Varför finns de flera anledningar till som jag kan skiva om senare, hur som så var det de bästa jag gjort 🙂 Älskar Nynäshamn på många vis då den största delen av min familj bor där samt många av mina underbara vänner 🙂

Jag jobbar som Event Koordinator på ett företag där jag trivs som fisken i vattnet. Jag jobbar ganska oregelbundet och i vissa perioder blir det en del resande (sorry vänner att de är ni som drabbas) och mycket kvällar och helger. Jag får träffa massor med nytt folk och får gå på massa roliga både kända och mindre kända fester…. men heyyyy… vem gillar inte fest?

Jag bor i Vasastan själv med min katt, Sune… tyvärr kommer ni nog få höra en del om honom och för er som inte gillar katter… Jag har inte sagt att ni ska läsa vår blogg!! Allt ser på fri vilka 🙂

Singel sedan 1, 2, 3, 4, 5….. äsch… många år tillbaka iaf 🙂 Med undantag för lite kortare romanser *tusan vad jag ångrade den senaste med killen som ljög om sin ålder* oj… jag är tydligen bra på att tänka högt *fniss* Har dejtat en del, eller ganska mycket faktiskt men har lugnat ner mig snaste året. Fick mig en tankeställare när jag skulle förklara någonting för mina vänner på en tjejmiddag och kommer inte ihåg vilken kille de var jag berätta om, var så förvirrad att jag mixtra ihop dom…. kan tillägga att jag dejtade 5 st samtidigt. REKOMENDERAS INTE!

Hur som… älskar livet, har helt fantastiska vänner som kommer bli en stor huvudroll här på SNART30 och då Yasmina är en av dom så kommer vi kunna berätta om massa trevligheter vi gör tillsammans… viva las vegas baby 😉

Fritiden spenderas helst med goda vänner och VIN som en stor passion i alla dess former och färg 🙂 vitt, rött eller rose… (vinet alltså, inte vännerna 😉

Försöker hålla min kropp i någorlunda trim (måste ju hänga med alla snygga 20 åringar så man har en chans att kanske i framtiden skaffa sig en karl och familj, håååård konkurans där ute i singelträsket) helst då via BodyCombat, Zumba eller Pole Dance 🙂

Nog om mig!! Och för er som inte bryr er:

SKIT I ATT LÄSA!

Fridens liljor

MarieLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *