Finbesök <3

God kväll!

Nyss hemkommen från min första klass i Pole Dance på forstättning 2 nivån…. herre jisses säger jag bara 🙁 Faaaan vad svårt. Sen har jag inte kört sen den 8 dec så man kände sig lite ur form 😉 Det är verkligen en grym träningsform som jag rekommenderar alla att prova. Man börjar på Nybörjarkurs sen kommer nivå 1, nivå 2 och sist advance. Man tränar verkligen HELA kroppen det är fysiskt jobbigt och de krävs bra med muskler och uthållighet samt smidighet!

Snart kommer min underbara Lina på besök, jag har lagat jätte god mat till henne 🙂 Permesankyckling med pressad potatis *mums* Sen blir det fruktsallad och en film tror jag, Lina ska sova hos mig så det kommer bli en riktgit mysig kväll 🙂

Lina är frisör så hon ska fixa mitt hår, färga och klippa 🙂 Lina är verkligen världens bästa frisör… hon jobbar på Urban by Björn Axen på stora Åhlens i city 🙂 Rekommenderar henne varmt men hon har lååååång väntelista 😉

Slänger in ett kort på henne då hon är vansinnigt snygg 🙂

 

Ha en mysig kväll allihopa, det ska vi 😉

kärlek <3

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *